Hírek

Íme 2020 legjobb egészségértés-fejlesztői!

Idén ötödik alkalommal, a járványügyi korlátozásokat figyelembe véve adta át a Nekem Szól! Egészségértés Díjakat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete.

2020-12-10 00:00:00

Az Egészségügyi intézmények és szakemberek kategóriát a Budapesti Szent Ferenc Kórház „Út az egészséghez” prevenciós és edukációs kardioprogramja nyerte, míg a Társadalmi szervezetek kategóriában a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Demencia Programját ítélte legjobbnak a szakmai zsűri. Az idei év egyik újdonsága, hogy az Egészségértés – Fókuszban a család témában különdíjat is osztottak, melyet az „Ablak a Világra” szülészeti adatbázis projektje nyert el. A zsűri által kiválasztott legjobb 10 pályaműről a közönség is szavazhatott, míg a legjobbnak ítélt, laikusoknak szóló, hiteles egészségügyi felvilágosítással foglalkozó projektet a Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület különdíjjal díjazta. Mind a Közönségdíjat, mind a különdíjat a Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Társaságának „Biztos kezekben a gyermekek” projektje nyerte el. A kategóriák, a Közönségdíj, valamint a család Különdíj győztesei egyenként bruttó 500.000 forintos, míg az Egészség-kommandó különdíjának nyertese bruttó 100.000 forint pénzdíjban részesült. 

Íme 2020 legjobb egészségértés-fejlesztői!
Lezárult a közönségszavazás

Lezárult a közönségszavazás

2020-12-03 00:00:00

A Nekem Szól! Egészségértés Díj közönségszavazása lezárult.

Köszönjük, hogy idén is olyen sokan voksoltak kedvenc egészségértést fejlesztő projektjükre!
Érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is
, hamarosan kiderül, melyek lesznek 2020 legjobb egészségértést fejlesztő kezdeményezései. 

Elindult a közönségszavazás

2020. december 2. éjfélig lehet szavazni az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat legjobb pályaműveire.

2020-11-18 00:00:00

Október 22-én lezárult a 2020-as Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat nevezési határideje, melyet követően a zsűri megkezdte a pályaművek értékelését. A tavalyi évhez hasonlóan a zsűri által a legjobbak közé válogatott 10 projektekből idén is választhat a közönség a www.nekemszol.hu/szavazas oldalon, és a legtöbb szavazatot begyűjtő projekt közönségdíjat kap a zsűri által odaítélt díjak mellett. 

Elindult a közönségszavazás
Köszönjük a pályázatokat!

Köszönjük a pályázatokat!

Október 22-én éjfélkor lezárult a pályázati határidő.

2020-10-22 00:00:00

Minden pályázónknak köszönjük a nevezést, most már a zsűrire vár az idén is nehéz döntés, mely pályázatok kerülnek a legjobbak közé.
Kövessék figyelemmel Facebook-oldalunkat és honlapunkat is, a zsűri döntését követően novemberben közzétesszük a közönségdíjért is induló legjobb pályázatokat!

Nekem Szól! 2020 - Érdemes pályázni! Salamon Adrienn, „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány

2020-09-14 12:27:00

Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázatát az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete. És hogy miért fontos és érdemes idén is pályázni? Elmondja a 2019-es pályázat egyik nyertese, Salamon Adrienn, a "Lucy" applikációt létrehozó „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány kuratóriumának elnöke.  

Nekem Szól! 2020 - Érdemes pályázni! Dr. Simanovszky Zoltán, Zállatorvos

2020-09-14 12:06:00

Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázatát az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete. És hogy miért fontos és érdemes idén is pályázni? Elmondja a 2019-es pályázat egyik nyertese, Dr. Simanovszky Zoltán, vagy ahogyan többen ismerik, a Zállatorvos. 

Miért érdemes pályázni? - Tóth Icó, Mályvavirág Alapítvány

2020-09-14 09:00:00

Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázatát az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete.
És hogy miért fontos és érdemes idén is pályázni? Elmondja Tóth Icó, a többszörösen díjazott Mályvavirág Alapítvány elnöke, a Nekem Szól! Egészségértés Díj 2020 zsűritagja.

Nekem Szól! Egészségértés Díj 2020 - Pályázzon Ön is!

2020-09-14 08:30:00

Idén is keressük az ország legjobb egészségértést fejlesztő programjait!
A pályázatokat október 22-ig a www.nekemszol.hu oldalon keresztül várja a zsűri: Tóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány elnöke, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, és Dr. Kókai-Nagy Ákos, az AIPM- Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete elnöke.

Ötödik alkalommal startol el a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat

Idén a család egészségértése kerül fókuszba

2020-09-14 08:15:21

Budapest, 2020. szeptember 14. – Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázatát az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM). A kétmillió forint összdíjazású pályázatra - amely a legsikeresebb, egészségértést fejlesztő hazai programokat kívánja feltérképezni és népszerűsíteni – a megújult nekemszol.hu honlapon lehet nevezni 2020. október 22-ig. A 2020-as pályázat fókuszában a család egészségértése áll, a zsűrit Tóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány elnöke, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, valamint Dr. Kókai-Nagy Ákos, az AIPM elnöke alkotja. A részletes pályázati kiírás a www.nekemszol.hu oldalon, a pályázattal kapcsolatos további friss hírek a facebook.com/nekemszol oldalon érhetőek el.

A sajtóközlemény itt tekinthető meg.

Ötödik alkalommal startol el a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat